flag

Austro Diesel közleménye

kep1

Tisztelt Massey Ferguson Tulajdonos, Érdeklődő!


A kialakult vírushelyzetre való tekintettel elképzelhető, hogy Önnek is korlátoznia kellett mozgását és tavaszi munkáit. Az Austro Diesel azonban továbbra is változatlanul rendelkezésére áll! Az MF alkatrész-ellátás és a gépek kiszállítása is fennakadás nélkül működik.

Természetesen mi is megtesszük azonban a szükséges óvintézkedéseket, amik a Koronavírus terjedését gátolják, így saját munkatársaink egészségét is védve. A személyes kapcsolatokat a minimálisra csökkentjük. Ezért kérjük, hogy a személyes látogatásokat vagy alkatrész-átvételt az Austro Diesel-nél legyenek szívesek a vírus idejére mellőzni. Kérjük, a szükséges alkatrészt helyi MF kereskedőjénél rendelje meg, a szállítási idők nem változnak ettől!

Az Austro Diesel ügyeleti telefonszámot fenntart a vírusidőszak idejére is, és természetesen kollégáink e-mailben is azonnal válaszolnak. A
www.masseyferguson.hu oldalon minden kolléga nevét és elérhetőségét megtalálja.

 

Ezúton szeretnénk minden Gazdálkodónak köszönetet mondani, hogy a kialakult helyzetben továbbra is biztosítják a lakosság számára az egészséges és megfelelő mennyiségű ételt és alapanyagokat! KÖSZÖNJÜK FÁRADSÁGOS MUNKÁJUKAT!

Biztosak vagyunk benne, hogy fegyelmezett magatartással túlesünk a vírushelyzeten és hamarosan már a jövőbe tekinthetünk.

Önnek és Családjának is egészséges elkövetkező heteket kívánva,

Az Austro Diesel teljes csapata

flag

Újdonságok Kérem tekintse meg újdonságainkat!

Massey Ferguson Kollekció 2021 - 2022 

Massey Ferguson Kollekció 2021 - 2022