flag

Új gép

flag

MF Centora és Delta

MF Centora és Delta

MF Centora


Mint a piacon az egyetlen nyolc ládás kombájn az MF CENTORA magas áteresztő képességével és meglepően jó szalma minőségével a mezőgép technikában a legnagyobb teljesítményű tangenciális kombájnokhoz tartozik.


A Massey Ferguson új CENTORA kombájnszériáját az Ön terményei és az Ön betakarítási körülményei számára konstruálták, hogy Ön minimális költség-ráfordítással terméshozamait maximalizálni tudja.


Az új hátsó híddal a gép fordulóköre eléri a csak 5,50 m, míg a módosított 8,4 literes AGCO SISU POWER SCR-es motor még takarékosabban és tisztábban dolgozik, mint korábban. Az MF CENTORA ideális megoldás az Ön aratási igényeire. Biztos lehet benn: ez az átütő erejű csomag elintézi az Ön aratását, még ha a körülmények ellene szólnak, akkor is.

 

MF Delta


A mezőgazdaság jövője – a hibrid a Massey Fergusontól
Az MF Delta hibrid kombájn, amely a hagyományos és a rotoros technológiát egyesíti, teljesíti a nagy mezőgazdasági üzemek és bérvállalkozások betakarítási igényeit. Ezt számos új funkcióval biztosítja, amelyek nemcsak a vezető kényelmét javítják és a kezelést megkönnyitik, hanem a kapacítást és a teljesítőképességet is növelik.


A részletekért kérem tekintse meg az alábbi prospektust!