A Kverneland Ekefej No. 40 bemutatása

A Kverneland No. 40 ekefej kiemelkedik hatékonyságával, alacsony vonóerő-igényével és nagyméretű traktor abroncsokhoz való alkalmasságával. A Kverneland márka világszerte elismert a kiváló szántási teljesítményű ekefejeiről, amelyeket kifejezetten a különböző talajtípusokhoz és traktor abroncsméretekhez terveztek.

A Kverneland Ekefej No. 40 bemutatása

A No. 40-es modell a legfrissebb Kverneland ekefejek közé tartozik, melynek kialakítása megegyezik a legújabb 38-as típusú (az "Sokoldalú") és a ragacsos talajokhoz tervezett 34-es műanyag ekefejjel. A réselt ekefejek között a No. 30 és No. 40 típusok összehasonlítása fontos.

A No. 40 ekefej eltér a bevált No. 30-as modelltől, ami egy agresszívebb ekefej, mely 18-35 cm munkamélységben kiváló szántási eredményt nyújt. Ezzel szemben a 40-es modell keskenyebb ekefej tartóval büszkélkedhet, hasonlóan a 28-as, 34-es és 38-as fejekhez. Ez egy vékonyabb és hosszabb ekefej 40°-os dőlésszöggel, ami lényegesen csökkenti a vonóerő-igényt a 30-as típushoz képest, amint azt több országban végzett mezőgazdasági tesztek is igazolták. A No. 40-es modell kifejezetten alkalmas nagyméretű gumiabroncsokkal szerelt traktorokhoz. A fej kialakítása könnyebb húzást és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé. A 34, 38, 40 típusú ekefejek a 28-as modell kialakítását követik, de magasabbak, és vonóerő-igényük, valamint üzemanyag-fogyasztásuk a piacon a legkisebbnek bizonyult.

A No. 40-es ekefej a No. 30-as modell alternatívájaként szolgál. Mindkettő egyenlő mértékű morzsoló hatást ér el, és alacsony sebességnél a No. 40-es modell hatékonyan kijelöli a barázdákat, különösen téli szántás során. Ez a típus jobban megfelel a nagyméretű gumiabroncsokkal felszerelt traktoroknak, és a forgatás minősége kiváló. A felülete feszesebb, mint a 30-as modellé, így hatékonyabban tömöríti a szántott talajt. Más szavakkal, a No. 40-es ekefej jobb vízállóságot és vízelvezetést biztosít a talajnak.

Szentmihályigép
Cégünk hivatalos kereskedőként forgalmazza a Massey Ferguson erőgépek és munkagépek, illetve a Kverneland munkagépek teljes választékát több mint egy évtizete. Továbbá kizárólagos forgalmazóként kínáljuk a ROL-EX munkagépek és a Startec mikroelem és folyadék kijuttató rendszerek palettáját.
Alkatrész márkák:
Massey Ferguson, Kverneland, New Holland, Startec, Claas, Steyr, John Deere, Granit, Kramp
Nyitvatartás:
hétfő-péntek: 8-17
Szentmihályi Gép Kft.
4440 Tiszavasvári
Madách utca 104.