Szerviz

Szervizünk célja ügyfeleink teljes körű kiszolgálása és az általunk forgalmazott gépek hosszútávon megbízható üzemeltetésének segítése. Szolgáltatásaink közé tartozik az általunk forgalmazott gépek szükség szerinti garanciális javítása és kötelező szervizének elvégzése, eseti javítási munkák, valamint a garancián túli javítások.


Szervizünk elérhetősége: +36 30 348 5557
 

Szentmihályigép szerviz
 

Miért válasszon minket?

Szakértelmünk: Több évtizedes tapasztalattal rendelkező szervizcsapatunk folyamatosan képzett és naprakész a legújabb technológiákkal, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Szakértőink minden típusú mezőgazdasági gép javításában jártasak, legyen szó traktorokról, vetőgépekről, műtrágyaszórókról vagy permetezőkről.

Gyorsaság és hatékonyság: Tudjuk, hogy a mezőgazdasági gépek elengedhetetlenek a mindennapi munkához, ezért célunk, hogy a lehető leggyorsabban elvégezzük a szükséges javításokat és karbantartást. Ezáltal minimalizáljuk az üzemi leállásokat, és segítünk a termelékenység növelésében.

Személyre szabott megoldások: Minden ügyfelünk egyedi igényeit figyelembe véve kínálunk személyre szabott szervizmegoldásokat. Legyen szó garanciális javításról, rendszeres karbantartásról vagy speciális igényekről, szakértő csapatunk készen áll az ön igényeinek kielégítésére.

Korszerű felszerelések: Műhelyünk a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel és javítási technológiákkal van felszerelve, ami lehetővé teszi számunkra a gyors és pontos hibaelhárítást. 

Szolgáltatásaink

  1. Garanciális javítások: A garanciaidő alatt fellépő hibák javítását gyorsan és hatékonyan végezzük, az eredeti gyártói előírásoknak megfelelően.

  2. Kötelező karbantartások: Az általunk forgalmazott gépek esetében rendszeres karbantartásokat végzünk, amelyek elengedhetetlenek a gépek hosszú távú megbízható működéséhez.

  3. Eseti javítások: Nem várt meghibásodások esetén gyors és hatékony megoldásokat kínálunk, hogy a gépek minél hamarabb visszatérhessenek a munkába.

  4. Garancián túli javítások: A garancia lejárta után is vállaljuk a gépek karbantartását és javítását, biztosítva ezzel a folyamatos és zavartalan működést.

Szentmihályigép
Cégünk hivatalos kereskedőként forgalmazza a Massey Ferguson erőgépek és munkagépek, illetve a Kverneland munkagépek teljes választékát több mint egy évtizete. Továbbá kizárólagos forgalmazóként kínáljuk a ROL-EX munkagépek és a Startec mikroelem és folyadék kijuttató rendszerek palettáját.
Alkatrész márkák:
Massey Ferguson, Kverneland, New Holland, Startec, Claas, Steyr, John Deere, Granit, Kramp
Nyitvatartás:
hétfő-péntek: 8-17
Szentmihályi Gép Kft.
4440 Tiszavasvári
Madách utca 104.