Gépeink

Kverneland

A Kverneland egy vezető nemzetközi mezőgazdasági gépek és eszközök gyártója, amely innovatív és megbízható termékeket kínál a hatékony földműveléshez. Az általuk gyártott gépek közé tartoznak a talajművelő eszközök, vetőgépek, permetezők és takarmánykezelési megoldások, melyeket a precizitás és a tartósság jellemzi.

Massey Ferguson

A Massey Ferguson egy globálisan elismert mezőgazdasági gépek gyártója, amely a traktorok, kombájnok és vetőgépek piacának egyik vezető szereplője. Híresek megbízható, erős gépeikről, amelyeket a modern mezőgazdasági termelés igényeinek kielégítésére terveztek, és amelyek hozzájárulnak a mezőgazdasági termelékenység növeléséhez világszerte.

ROL-EX munkagépek

A Rol-Ex egy kisebb, de innovatív mezőgazdasági gépek és eszközök gyártója, amely elsősorban a talajművelő gépek, mint például a hengerek és a kultivátorok piacán van jelen. Ismertek a magas minőségű, tartós és költséghatékony termékeikről. A Rol-Ex hírnevét a megbízhatóság, a felhasználóbarát tervezés és az ügyfelek igényeinek megfelelő személyre szabott megoldások jellemzik.

Szentmihályigép
Cégünk hivatalos kereskedőként forgalmazza a Massey Ferguson erőgépek és munkagépek, illetve a Kverneland munkagépek teljes választékát több mint egy évtizete. Továbbá kizárólagos forgalmazóként kínáljuk a ROL-EX munkagépek és a Startec mikroelem és folyadék kijuttató rendszerek palettáját.
Alkatrész márkák:
Massey Ferguson, Kverneland, New Holland, Startec, Claas, Steyr, John Deere, Granit, Kramp
Nyitvatartás:
hétfő-péntek: 8-17
Szentmihályi Gép Kft.
4440 Tiszavasvári
Madách utca 104.
Sikeres művelet!
Sikertelen művelet!
Sikertelen művelet!